Trgovina THUJA OCCIDENTALIS “Smaragd” – spirala

THUJA OCCIDENTALIS “Smaragd” – spirala

SKU: 349

Krošnja proizvoda je orezivanjem oblikovana kako bi poprimila spiralni izgled

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca fi 40 cm / 200 – 230 cm

70,00 

NC u 30 dana: 100,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

THUJA OCCIDENTALIS “Smaragd” – spirala

je vrsta tuje poznata po svom uspravnom i uskom rastu, što je čini popularnom biljkom za živice i dekorativno uređenje vrta. Smaragdna tuja ima gustu i čvrstu strukturu koja joj daje elegantan izgled.

Ova sorta tuje preferira sunčano ili blago zasjenjeno mjesto i dobro drenirano tlo. Smaragdna tuja je prilično otporna i može podnijeti različite uvjete tla i vremenske uvjete, uključujući i umjereno hladno vrijeme. Njen uspravan rast i uski habitus čine je idealnom za stvaranje živica ili postizanje vertikalnog efekta u vrtu.

Smaragdna tuja zahtijeva redovito zalijevanje, posebno tijekom sušnih razdoblja. Važno je održavati vlažnost tla, ali izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Održavanje tla oko biljke labavo i dobro drenirano pomaže u očuvanju njenog zdravlja.

Visina Smaragdne tuje obično doseže između 3 i 5 metara, dok je širina ograničena na otprilike 1 metar. Njezini sitni, sjajni, tamnozeleni listovi daju biljci elegantan izgled tijekom cijele godine. Također, ova sorta tuje ne zahtijeva često obrezivanje, ali po potrebi može se oblikovati i podrezivati kako bi se održao željeni oblik i gustoća.

Smaragdna tuja je otporna na mnoge bolesti i štetnike, što je čini biljkom skromnih zahtjeva za održavanjem. Ipak, povremeno pregledajte biljku kako biste otkrili moguće probleme i poduzeli odgovarajuće mjere zaštite.

Ukratko, Thuja occidentalis “Smaragd” je vrsta tuje s uspravnim i uskim rastom, pogodna za živice i dekorativno uređenje vrta. Smjestite je na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlom, redovito zalijevajte i oblikujte po potrebi. Uživajte u njenom elegantnom izgledu i dodajte strukturu i zelenilo svom vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.