ČESTA PITANJA

Besplatna dostava?

Za narudžbu veću od 70€ / Minimalan iznos narudžbe 14€ + poštarina za HR

Za narudžbu veću od 90€ /Minimalan iznos narudžbe 35€ + poštarina za SLO

Gdje dostavljamo?

Dostavljamo u cijelu Hrvatsku i Sloveniju, prema dogovoru moguće je i druge zemlje no nemamo ugovore sa dostavnim službama za povoljnije cijene. Kupac snosi troškove dostave i mogućih carinskih davanja po redovnim komercijalnim cijenama. Dostava je moguća najranije 3-5 radna dana od dana narudžbe, u pojedinim slučajevima ovisno o dostupnosti i godišnjem dobu, možete naručiti i rezervirati proizvode koji će se prema sezoni vaditi za dostavu.

Pakiranje proizvoda?

Budući su proizvodi (sadnice) prikazani na www.big-win.hr vrlo delikatni za transport, izradili smo posebnu ambalažu koja onemogućuje oštećenja pri transportu.

Svi proizvodi (sadnice) se pakiraju ručno.
Kontejnirane sadnice (već posađene u posude), moguće je čuvati duži period u originalnim posudicama dok se ne odlučite za sadnju. Uz redovito zalijevanje naravno.

Osobno preuzimanje u poslovnici?

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti u našem skladištu u prodajnom centru:

Big Win j.d.o.o.
Nurkovac 72,
34322 Brestovac, Hrvatska

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 098/1652-457, a prilikom preuzimanja donesite kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Osobno preuzimanje robe kod nas u skladištu je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

NAPOMENA: za virmanske uplate i naplate kreditnim/debitnim karticama, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu prvi sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 098/1652-457

R1 račun?

U slučaju da vam treba R1 račun za vašu narudžbu, možete ga zatražiti na jednostavan način.

Ukoliko niste registrirani korisnik, nakon što ste odabrali proizvod i krenuli u proces narudžbe, bit ćete odvedeni na stranicu koja će vam ponuditi registraciju. Pred vama će se otvoriti obrazac u kojem je nužno upisati tražene podatke i naglasiti da želite R1 račun za tvrtku/obrt.

Načini plaćanja?

Naručene proizvode moguće je platit u Hrvatskoj kod preuzimanja. Za Sloveniju i druge zemlje moguće je samo bankovnom uplatom na račun tvrtke. U poslovnici primamo plaćanje i kreditnim/debitnim karticama.

Radno vrijeme

Radnim danima: 08:00 - 17:00

Subotom: 08:00 - 13:00

Nedeljom i praznicima ne radimo.