Dostava i reklamacije

U procesu kupovine na Big-Win.hr internet trgovini osigurali smo da možete ovisno o zemlji kupca tj. mjesta isporuke birati nekoliko davaoca usluga dostave. Dostava je moguća najranije 5-8 radnih dana od dana narudžbe, u pojedinim slučajevima ovisno o dostupnosti i godišnjem dobu, možete naručiti i rezervirati proizvode koji će se prema sezoni vaditi za dostavu. Period dostave što je predmet dogovora sa davaocem usluge dostave u našem slučaju GLS ili drugi. Dostavu obavljamo u zemlji i inozemstvu.

Prodavatelj

Big Win j.d.o.o., Nurkovac 72,34322 Brestovac, Republika Hrvatska

Naručitelj

Naručitelj je svaka poslovno sposobna osoba koja može izvrši narudžbu, putem web stranice www.big-win.hr, telefona ili e-maila.

Točnost sadržaja

Na web stranici www.big-win.hr uvijek nastojimo što točnije prikazati opise, slike i cijene ponuđenih proizvoda. Unatoč našim nastojanjima mogu se dogoditi određene manje pogreške ili netočnosti odnosno da neke proizvode nemamo u ponudi. Također prema individualnim postavkama postoje odstupanja u boji proizvoda kao i veličini prikaza a prema displeju monitora ili mobilnog uređaja koji koristi kupac.

Biljke (sadnice) odnosno njihov izgled nikako ne mogu biti jedinstveni te ovisi o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja. Svaki proizvod prikazan na našim web-stranicama ima svoju realnu fotografiju prosječnog predstavnika koja prikazuje kakav će proizvod Naručitelj zaista primiti odnosno fotografije koje prikazuju kakva biljka može biti ukoliko se održava na pravilan način.

Dostupnost proizvoda

Činjenica što su proizvodi (sadnice) prikazani na www.big-win.hr ne znači da se isti mogu kupiti odnosno da su isti dostupni za isporuku. Zadržavamo pravo moguće diskrepancije objave i stanja na skladištu.

Pakiranje proizvoda

Budući su proizvodi (sadnice) prikazani na www.big-win.hr vrlo delikatni za transport, izradili smo posebnu ambalažu koja onemogućuje oštećenja pri transportu.

Svi proizvodi (sadnice) se pakiraju ručno.

Kontejnirane sadnice (već posađene u posude), moguće je čuvati duži period u originalnim posudicama dok se ne odlučite za sadnju. Uz redovito zalijevanje naravno.

Narudžbe koje zaprimimo od sri-ned. pakiramo u pon. i uto. da stignu u toku tog tjedna, a narudžbe zaprimljene u pon. ili uto. isti dan odnosno utorak do 13h.

Cijene

Sve cijene su prikazane u eurima (EUR). U cijene je uračunat PDV.