BIG WIN / OPG VUKOJA

Najveći izbor lukovica i sjemenja, sadnica, ukrasnog bilja te umjetnih aranžmana. Dostavljamo poštom u sve gradove Hrvatske.
BIG WIN – Oaza cvijeća i zelenila, obiteljska priča u kojoj sudjeluju sve generacije
POŽEGA – Bilo da razmišljate o vrtlarstvu kao hobiju, sadnji voćaka, stabla s ugodnom hladovinom ili tek tražite cvijet za dnevni boravak, ovo je mjesto od kojeg morate krenuti. Jer, da bi odabrali najbolju biljku, o njoj nešto treba i znati, baš kao i kako se za nju brinuti, da bi nam dala najbolje od sebe. Sve što trebate i što zamislite nudi Big Win, maloprodajni vrtni centar, oaza cvijeća i zelenila u Nurkovcu 72 u Brestovcu.

Biljke su, kažu znalci, najbolji psihijatri. One odmaraju i opuštaju, pružajući nam, istovremeno, priliku za uživanjem u bojama, mirisima i okusima. Ipak, da bi nam dale ono najbolje od sebe, biljke zahtijevaju našu pažnju. Stoga, razmišljate li o vrtlarstvu kao hobiju, sadnji voćaka ili stabla s ugodnom hladovinom u dvorištu, ili tek tražite cvijet za dnevni boravak, Big Win, novootvoreni maloprodajni vrtni centar, mjesto je od kojeg trebate krenuti.

Jer, prije svega, treba izabrati, a u Big Win-u nema što nema. Ukrasne biljke, sadnice voća, domaćeg i egzotičnog, poznatog i nepoznatog, cvijeće kakvo nećete naći nigdje drugdje, sjemenje, sadni materijal… Po prihvatljivim cijenama, prve klase, uz besplatan stručni savjet i osmjeh. Sibirski limun i ananas, indijska banana, mongolska borovnica, kaktusi svih vrsta, tražite li cvijet koji ne zahtijeva gotovo nikakvu pažnju ili možda paulovnija, čudo iz Kine i najbrže rastuće drvo na svijetu? Sve to, pa i stare sorte voćaka, pronaći ćete u Big Win-u Nurkovcu 72 u Brestovcu, jedinstvenoj oazi biljaka i zelenila, mjestu namijenjenom vrtlarima i vrtlaricama, ljubiteljima cvijeća, biljaka i prirode.

Riječ je, osim toga i o obiteljskoj priči u kojoj sudjeluju sve generacije- od dvogodišnjaka do umirovljenika i životnoj strasti direktorice firme, Martine Vukoja, poduzetnice prepune kreativnih ideja i stručnog znanja o biljkama i njihovom uzgoju. Možete se u to uvjeriti i posjetom njihovoj plantaži i OPG-u Vukoja, gdje uspješno raste i „princezino drvo“, već spomenuta egzotična paulovnija, ali i eko povrće iz vlastite gredice.

Besplatna dostava

Za narudžbu veću od 70€ / Minimalan iznos narudžbe 14€ za HR

Za narudžbu veću  od 90€/ Minimalna iznos narudžbe 14€ za SLO

 

100% Sigurno plaćanje

Plaćanje bankovnom uplatom, pouzećem i uskoro kreditnim/debitnim karticama online.

WEB SHOP 24/7

Naša trgovina radi za vas 0-24h.
GLS i OVERSEAS dostava                                                                                                                         5-8 radnih dana isporuka

Hranite se zdravo

profit ne smije biti na prvom mjestu, jer krajnje je vrijeme da i proizvođači hrane počnu razmišljati o zdravlju ljudi, posebno djece

Visoke gredice za BIO povrće

kupci mogu da prošeću kroz vrt, baš kao kroz svoj, odaberu si povrće, a potom ga sami uberu i svježe ubrano odnesu kući.

Pomoć malim proizvođačima

iz cijele Hrvatske da svoje proizvode preko naše tvrtke, lakše plasiraju na tržište.