MANDARINA “Clementine mandarin”

SADNJA: teglirane sadnice u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE:  cca fi 18 cm /  90 cm

SAMOOPLODNA

 

11,00 

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MANDARINA “Clementine mandarin”

MANDARINA “Clementine mandarin” je citrusna sorta koja je poznata po svojim slatkim i sočnim plodovima, kao i svojoj osvježavajućoj aromi. Ova sorta mandarine je manje veličine u usporedbi s drugim vrstama mandarina, ali obiluje okusom i jednostavna je za konzumaciju.

Clementine mandarin preferira sunčano mjesto s toplim i blagim klimatskim uvjetima. Raste najbolje u dobro dreniranim tlima koja su bogata hranjivim tvarima. Važno je redovito zalijevanje kako bi se održala optimalna vlažnost tla, posebno tijekom sušnih razdoblja. Ova biljka također može podnijeti lagano sušenje tla između zalijevanja.

Kod uzgoja važno je osigurati pravilnu prehranu biljke. Primjena gnojiva bogatih dušikom, fosforom i kalijem pomaže u poticanju zdravog rasta i razvoja plodova. Redovito pregledavanje biljke je također važno kako biste otkrili moguće štetnike ili bolesti i poduzeli odgovarajuće mjere zaštite.

Plodovi su srednje veličine, okruglog oblika i imaju glatku i sjajnu narančastu kožu. Unutrašnjost ploda je sočna, slatka i bez sjemenki, što je čini idealnom za konzumaciju kao svježi citrusni plod ili kao dodatak salatama, desertima ili sokovima.

Stablo može doseći visinu od 2-3 metra, ovisno o uvjetima uzgoja. Njegovi listovi su tamnozeleni i sjajni, stvarajući atraktivan izgled biljke tijekom cijele godine.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.