KIWI “arguta Ken’s Red”

Kao ženska sorta, Kiwi arguta Ken’s Red mora se uzgajati s muškim oprašivačem KIWI “Weiki”.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca 50 cm / FI 15

13,00 

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

KIWI “arguta Ken’s Red”

Ženski oblik izdržljivog ‘dječjeg’ kivija, Actinidia arguta Ken’s Red velika je, brzorastuća listopadna loza, manja od većine kivija. Listovi su ovalni do dugi, duboko zeleni i čekinjasti. Mirisni cvjetovi kremaste boje pojavljuju se u lipnju, a zatim slijede sitni plodovi, veličine otprilike velike ogrozda, cilindričnog oblika sa šiljatim krajem. Imaju glatku kožu, a koža i meso su tamnocrvene. Okus je slađi od standardnog kivija, a voće se ne smije brati dok malo ne omekša i zasladi. Omogućite snažan okvir za njegovo uvježbavanje, ali nemojte previše gnojiti jer ćete tako smanjiti cvatnju i plodove. Kao ženska sorta, Kiwi arguta Ken’s Red mora se uzgajati s muškim oprašivačem KIWI “Weiki”.

Mjesto: Zaštićeno
tlo: Vlažno, ali dobro drenirano tlo, po mogućnosti kiselo.
Položaj: Puno sunce
Branje: krajem rujna-listopada

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.