Trgovina MASLINA “OBLICA”

MASLINA “OBLICA”

SKU: 105

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA SADNICE: cca 110 cm / fi 16

ZELIJEVANJE: umjereno

23,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MASLINA “OBLICA”

“Maslina Oblica” – Kruna maslinarstva u Hrvatskoj. Ova sorta, najrasprostranjenija i najvažnija, nosi titulu autohtone i najstarije Dalmatinske masline, ali njezina slava seže daleko izvan granica. Ime je dobila po okruglastom, oblom obliku ploda, koji predstavlja pravu riznicu okusa i ljepote.

“Sadnica masline Oblica” često se uzgaja diljem Hrvatske za proizvodnju visokokvalitetnog maslinovog ulja, ali i kao vrhunska stolna sorta. Sazrijeva u rujnu, unoseći okuse Mediterana u vaš vrt. Njezini plodovi, koji mijenjaju boje od zelene do crne, predstavljaju pravu senzaciju za nepce.

Ova maslina razvija srednje bujno stablo s krošnjom nalik kugli, pružajući prirodni hlad i zaštitu. Listovi su duguljasti i tamnozeleni, a stablo odiše elegancijom i snagom. Osim u Hrvatskoj, Oblica se uzgaja i u udaljenim zemljama poput Južnoafričke Republike, Australije, Kalifornije i Kine.

Otporna na sušu, vjetrove i niske temperature, “Maslina Oblica” je nevjerojatno prilagodljiva, čineći je savršenim odabirom za uzgoj na različitim tlima. Njezina sposobnost regeneracije dodatno ju čini dragocjenom među maslinarima.

Uzgojite svoju “Maslinu Oblicu” i doživite trijumf okusa i ljepote. Posjetite nas kako biste odabrali svoju sadnicu i započeli voćno putovanje s jednom od najprepoznatljivijih sorti maslina u Hrvatskoj.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.