PATULJASTA JABUKA “Red Sentinel”

SKU: 2983

VELIČINA BILJKE: cca 90cm / FI 19

DOZRIJEVANJE: od Kolovoza do Prosinca

25,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Predstavljamo vam Malus domestica ‘Red Sentinel’ – Patuljasta Jabuka

🍎 Oplemenite svoj vrt ili terasu s Malus ‘Red Sentinel’, patuljastom jabukom koja donosi čarobnost svojim crvenim plodovima i dekorativnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Crveni Plodovi: ‘Red Sentinel’ donosi prekrasne crvene jabuke koje stvaraju upečatljiv kontrast s zelenim lišćem. Ove patuljaste jabuke ne samo da su dekorativne, već su i jestive.
  • Dekorativni Izgled: Ova patuljasta sorta jabuke ima kompaktnu krošnju s obiljem cvjetova u proljeće, stvarajući slikovitu scenu u vašem vrtu. Nakon cvatnje, crveni plodovi dodatno doprinose estetskom dojmu.
  • Pogodna za Posude: ‘Red Sentinel’ je idealna za uzgoj u posudama na terasama ili balkonima. Njezin patuljasti rast čini je prilagodljivom i pogodnom za različite prostore.
  • Otpornost: Ova sorta jabuke je izuzetno otporna i zahtijeva minimalno održavanje. Savršena je za početnike ili one s ograničenim prostorom.

🌳 Kako Brinuti: Posadite Malus ‘Red Sentinel’ na sunčano mjesto s dobro dreniranim tlima. Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja i dodajte malč kako biste očuvali vlagu.

🎨 Dizajnerski Savjeti: Ova patuljasta jabuka izgleda spektakularno u posudama ili manjim vrtovima. Kombinirajte je s drugim ukrasnim biljkama ili posadite više njih kako biste stvorili efektan vrt na terasi.

🏡 Idealna za:

  • Terase i balkone
  • Male vrtove
  • Ljubitelje jestivih ukrasnih biljaka
  • Sve one koji traže dekorativnu jabuku

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.