PATULJASTA JABUKA “Red Sentinel”

SKU: 2983

VELIČINA BILJKE: cca 90cm / FI 19

DOZRIJEVANJE: od Kolovoza do Prosinca

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Predstavljamo vam Malus domestica ‘Red Sentinel’ – Patuljasta Jabuka

🍎 Oplemenite svoj vrt ili terasu s Malus ‘Red Sentinel’, patuljastom jabukom koja donosi čarobnost svojim crvenim plodovima i dekorativnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Crveni Plodovi: ‘Red Sentinel’ donosi prekrasne crvene jabuke koje stvaraju upečatljiv kontrast s zelenim lišćem. Ove patuljaste jabuke ne samo da su dekorativne, već su i jestive.
  • Dekorativni Izgled: Ova patuljasta sorta jabuke ima kompaktnu krošnju s obiljem cvjetova u proljeće, stvarajući slikovitu scenu u vašem vrtu. Nakon cvatnje, crveni plodovi dodatno doprinose estetskom dojmu.
  • Pogodna za Posude: ‘Red Sentinel’ je idealna za uzgoj u posudama na terasama ili balkonima. Njezin patuljasti rast čini je prilagodljivom i pogodnom za različite prostore.
  • Otpornost: Ova sorta jabuke je izuzetno otporna i zahtijeva minimalno održavanje. Savršena je za početnike ili one s ograničenim prostorom.

🌳 Kako Brinuti: Posadite Malus ‘Red Sentinel’ na sunčano mjesto s dobro dreniranim tlima. Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja i dodajte malč kako biste očuvali vlagu.

🎨 Dizajnerski Savjeti: Ova patuljasta jabuka izgleda spektakularno u posudama ili manjim vrtovima. Kombinirajte je s drugim ukrasnim biljkama ili posadite više njih kako biste stvorili efektan vrt na terasi.

🏡 Idealna za:

  • Terase i balkone
  • Male vrtove
  • Ljubitelje jestivih ukrasnih biljaka
  • Sve one koji traže dekorativnu jabuku

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.