JAPANSKA TREŠNJA “Kanzan”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: Najbolje raste na punom suncu, na vlažnim, relativno plodnim i dobro dreniranim tlima

VELIČINA SADNICE: cca fi 18cm /100cm

 

 

28,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Japanska trešnja “Kanzan” –  ukrasno drvo

Japanska trešnja (Prunus serrulata) je ukrasno drvo koje potječe iz Japana. U Japanu je ovo jedna od najcijenjenijih biljnih vrsta. Ova je biljka vrlo otporna na gradska onečišćenja pa se često može naći u samom centru grada. U proljeće (svibanj) stablo je prepuno dvostrukim rozastim cvjetovima koji se otvaraju nešto ranije od listova ili istovremeno kad i listovi. U jesen list poprima prelijepe narančasto-žuto-crvenkaste tonove. Ova biljka ima vrlo ugodan miris i pravi je biser kod svakog onog koji ovu biljku ima u vrtu. Ima atraktivne boje listova od brončane u proljeće, tamno zelene u ljeto pa do žute u jesen što ju čini atraktivnom tijekom cijele godine. Biljka voli sunčani položaj i podnosi raznolika zemljišta.

NAPOMENA: Ova biljka ne rađa plodove, te samo služi kao ukras.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.