Trgovina BUXUS SEMPERVIRENS / Aureovariegata

BUXUS SEMPERVIRENS / Aureovariegata

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Buxus Sempervirens je sporo rastući grm. Jednostavan je i kompaktan s malim, sjajnim, ovalnim ili duguljastim lišćem, te malim žućkastim cvjetovima u osovinama listova.

SADNJA: teglirana sadnica cijelu godinu/golog korijena od jeseni do proljeća

ZALIJEVANJE: Zalijevajte redovito tijekom sezone rasta

RAST: 4-8 m

VELIČINA SADNICE: visina cca 40-50 cm, kugla fi 35 cm

NAPOMENA: Opasno za konzumaciju

13,27  (99,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

BUXUS SEMPERVIRENS / Aureovariegata

Buxus Sempervirens može biti zimzeleni grm ili malo stablo s jednostavnim, kožnatim lišćem i grozdovima malih blijedožutih cvjetova praćenih blijedo zelenim do smeđim plodovima. Buxus Sempervirens je sporo rastući grm koji može narasti do visine od 5 m ili više. Jednostavan je i kompaktan s malim, sjajnim, ovalnim ili duguljastim lišćem, te malim žućkastim cvjetovima u osovinama listova.

 

NAPOMENA: Opasno za konzumaciju

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.