Trgovina FESTUCA GLAUCA

FESTUCA GLAUCA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane biljke bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST: umjereno brzo

 

3,98  (29,99 kn) 9,00  (67,81 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

FESTUCA GLAUCA

 

Festuca glauca je dobar oblik plave trave. Evergreen u prirodi, ona drži svoju boju tijekom zime. Pogodan je za obalne vrtove.

Festuca može biti zeljasta ili zimzelena, rizomatična trava s linearnim, često upečatljivim bojama, lišćem i gustim ili lisnatim vlaknima smeđeg cvijeta ljeti.

Festuca je listopadna ukrasna trava koja tvori kompaktni kit do 40 cm. Sjajnog čelično-plavog, igličastih lišća, s beznačajnim uskim grančicama cvijeća na stabljikama do 35 cm

Lako je uzgajati uz malo održavanja i formira uredan gomilu koji se lako kontrolira.

  Izvrsna biljka za hladno i otporno cvjetanje tijekom cijele godine.

Zahtijeva puno sunce za najbolju boju lišća u dobro dreniranom tlu.

Dodatne informacije
SORTA

Compacta blue, Intense blue

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.