THUJA OCC.”Tiny Tim”

SKU: N/A

Thuja Tiny tim patuljasti zimzeleni grm. Raste veoma sporo do tri centimetra godišnje, pa je kao takva idealna za detalje, bordure, balkonske žardinjere.

SADNJA: teglirane tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: jednom tjedno

RAST: max. rasta do 60cm

VELIČINA SADNICE: 40 cm / fi 17

 

7,00 14,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

THUJA OCC. “Tiny Tim”

Thuja ‘Tiny Tim’ je vrsta patuljastog čempresa (Thuja occidentalis) poznatog po svojoj kompaktnoj veličini i sporom rastu. Evo nekoliko ključnih informacija o Thuji ‘Tiny Tim’:

  1. Opis biljke: Thuja ‘Tiny Tim’ je patuljasti čempres koji obično naraste do visine od samo 30-60 centimetara i širine od 30-45 centimetara. Ima gusto obrasle grančice i sitne iglice tamnozelene boje.
  2. Uzgoj: Thuja ‘Tiny Tim’ preferira puno sunca, ali može podnijeti i blagu polusjenu. Raste najbolje u dobro dreniranom tlu koje je bogato humusom. Ova sorta čempresa sporog je rasta i ne zahtijeva često obrezivanje.
  3. Njega: Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja pomoći će održavanju zdravog rasta Thuje ‘Tiny Tim’. Ova sorta je obično otporna na većinu štetočina i bolesti koje utječu na čempresa.
  4. Korištenje: Thuja ‘Tiny Tim’ je popularna kao patuljasta biljka za granice, rubove vrtova ili kamenjare. Također se može uzgajati u posudama kao dio kontejnerskih vrtova ili kao soliterni grm na terasama.
  5. Zimovanje: Iako je Thuja ‘Tiny Tim’ otporna na hladnoću, u područjima s izuzetno niskim temperaturama može biti korisno dodati sloj malča oko korijenja kako bi se biljka dodatno zaštitila.

Thuja ‘Tiny Tim’ je popularna sorta čempresa zbog svoje kompaktnosti i sporog rasta. Njegova mala veličina čini ga idealnim za male vrtove, kamenjare ili za one koji traže biljku koja ne zahtijeva puno održavanja.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

kugla fi 30/60cm, kugla fi 25/35cm, kugla fi 19/30cm, fi 17 / 30, Fi 13 / 25cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.