Trgovina THUJA OCCIDENTALIS”Tiny tim”

THUJA OCCIDENTALIS”Tiny tim”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Thuja Tiny tim patuljasti zimzeleni grm. Raste veoma sporo do tri centimetra godišnje, pa je kao takva idealna za detalje, bordure, balkonske žardinjere.

SADNJA: teglirane tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: jednom tjedno

RAST: max. rasta do 60cm

VELIČINA SADNICE: 40 cm / fi 17

 

10,00  (75,35 kn) 14,00  (105,48 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,

Opis

THUJA/ Tiny tim

Kompaktna okrugla patuljasta Thuja, svijetlo zelene boje, maksimalnog promjera do pedeset centimetara (nakon deset godina). Raste veoma sporo maksimalno do tri centimetra godišnje, pa je kao takva idealna za detalje, bordure, balkonske žardinjere, alpinume i male vrtove.

Thuja raste lako i u punom suncu i u djelomičnoj hladovini. Međutim, izlaganje hladnim oštrim vjetrovima može biti štetno za mlade biljke.

Thuja raste u većini tipova tla, ali najbolje tlo za to je plodno tlo koje ima sposobnost zadržavanja vlage.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

kugla fi 30/60cm, kugla fi 25/35cm, kugla fi 19/30cm, fi 17 / 30

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.