Trgovina PALMA / CYCAS “Revoluta”

PALMA / CYCAS “Revoluta”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: Ljeti obavljati redovito i obilnije.

RAST: 7 m

35,00  (263,71 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

CYCAS PALMA

CYCAS “Revoluta”, poznata i kao Sago palma, je prekrasna biljka koja podsjeća na palmu, iako tehnički pripada obitelji cikasa. Ova biljka ima elegantne, perasto oblikovane listove i iznimno dugovječan karakter.

Preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru ili djelomičnu hladovinu na otvorenom. Izlaganje izravnom suncu treba izbjegavati kako bi se spriječilo oštećenje lišća. Ova biljka voli toplije uvjete i dobro podnosi suhoću zraka.

Održavanje je relativno jednostavno. Redovito zalijevanje je potrebno kako bi se održala vlažnost tla, ali je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Preporučuje se provjeravati vlažnost tla prije zalijevanja i pridržavati se načela umjerene vlažnosti.

Veličina biljke može doseći visinu od 1-2 metra, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni listovi su perasto oblikovani i tvore prekrasan vjetroviti izgled. Ova biljka je polako rastuća i može trajati dugi niz godina ako se pravilno njeguje.

CYCAS “Revoluta” je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno pregledajte biljku kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

Ukratko, CYCAS “Revoluta” je prekrasna biljka s perasto oblikovanim listovima koja donosi egzotičan izgled u prostor ili vrt. Uživajte u njenom elegantnom izgledu i unesite tropsku atmosferu u svoj prostor. Pružite joj svijetlo, indirektno svjetlo, umjereno zalijevanje i održavajte odgovarajuću vlažnost zraka kako biste osigurali njen zdrav rast i divili se njenim prekrasnim listovima koji će privlačiti pažnju svih koji je vide.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

80 cm/fi 24cm, 55 cm/fi 14cm, 70 cm/fi 17cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.