Trgovina PALMA / CYCAS “Revoluta”

PALMA / CYCAS “Revoluta”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: Ljeti obavljati redovito i obilnije.

RAST: 7 m

NAPOMENA:

Svi dijelovi biljke su toksični

26,54  (199,97 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

CYCAS PALMA

Cycas palma, kraljevski sago, sago cikas, japanska sago palma, ovo je biljka koju nazivaju palmom, a da uopće nije palma.

Sve biljke iz porodice Cycadatae spadaju među najstarije biljke na Zemlji. Nazivaju ih i „živi fosili“ jer se gotovo 200 milijuna godina nisu znatnije promijenile. Cycas palma posebno je popularna i sadi se po Mediteranu, pa tako i uzduž Jadrana.

Najveća i najstarija stabla Cycas palme mogu se vidjeti na području Dubrovnika. Dobro podnosi sušu zahvaljujući posebnom obliku korijenja u koji može skladištiti vodu za sušna razdoblja. Cycas palma sporo raste, ali ako ima dobre uvjete onda je rast brži.

Kod nas uspijeva na otvorenom samo u našim najtoplijim područjima kao ukrasna biljka, uglavnom u srednjoj i južnoj Dalmaciji.

Dodatne informacije
VELIČINA

60 cm/fi 17cm, 30 cm/fi 10cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.