ARAUCARIA ARAUCANA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Zimzeleno stablo do 50 m visine(2m=10god.).

SADNJA:tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: Potrebno je povremeno zalijevanje

RAST: 2 m = 10 god.

VELIČINA SADNICE: fi 10 / 15-20 cm

22,00  (165,76 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

ARAUCARIA ARAUCANA

Zimzeleno stablo do 50 m visine(2m=10god.). Kora je smolna i općenito se razgranata u peticama. Listovi su šiljasti, kruti, kožni i zaobljeno-trokutastog oblika, raspoređeni spiralno oko debla i grana. Svaka biljka ima ili muške ili ženske cvjetove (dioe): muški cvjetovi ovalnog oblika i uspravni, dugi do 15 cm; ženski češeri sferni, obično dugi 10-18 cm. Sjeme raspršeno jajima i vjevericama. Zagađeno vjetrom.

Uspijeva u dobro dreniranom, blago kiselom, vulkanskom tlu, ali podnosi gotovo svaku vrstu tla pod uvjetom da se dobro isuši. Obično se nalazi na nadmorskoj visini od 1000 m u svom prirodnom staništu.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.