ARAUCARIA ARAUCANA

SKU: 2540

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA SADNICE: cca fi 14 cm / 15 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

 

20,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌲 Araucaria araucana – Drevno Čudo Prirode za Vaš Vrt!

Unesite osjećaj drevne ljepote i elegancije u svoj vrt s Araucarijom araukanom, biljkom koja oduševljava svojom neobičnom krošnjom i privlačnim izgledom.

Ključne Značajke:

 • Jedinstvena Krošnja: Araucaria araucana, poznata i kao Araukarija ili Čileanski bor, ima karakterističnu krošnju u obliku kišobrana s gusto raspoređenim iglicama. Ova jedinstvena struktura čini je prepoznatljivom i impresivnom biljkom.
 • Zimzelene Iglice: Listovi su dugi, sjajni i tamnozeleni, pridonoseći njezinoj zimzelenoj prirodi. Araucaria araucana zadržava svoj atraktivan izgled tijekom cijele godine.
 • Spolni Dimorfizam: Muški i ženski češeri se pojavljuju na različitim dijelovima biljke, pridonoseći zanimljivosti njezinog reproduktivnog procesa.
 • Drevna Povijest: Smatra se da Araucaria araucana potječe iz drevnih vremena, pridonoseći njezinoj izuzetnoj vrijednosti u botaničkom svijetu.

🌺 Kako Brinuti:

 • Postavite Araucariju araucanu na sunčano mjesto s dobro dreniranim tlom.
 • Održavajte umjereno vlažno tlo, izbjegavajući prekomjerno zalijevanje.
 • Pripazite na hladne zime, jer Araucaria araucana preferira umjerene temperature

🏡 Idealna za:

 • ljubitelje egzotičnih i drevnih biljaka
 • uređenje vrtova i parkova
 • stvaranje arhitektonskih naglasaka u vrtu
 • dodatak kolekciji rijetkih i neobičnih biljaka
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.