DICENTRA SPECTABILIS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Cvijet Srdašce – Dicentra spectabilis

ZALIJEVANJE: Potrebno je povremeno zalijevanje

RAST: do 60 cm

VELIČINA SADNICE:

8,00  (60,28 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

DICENTRA SPECTABILIS

Cvijet Srdašce – Dicentra spectabilis je prilično prilagodljiva vrtna biljka koja najbolje uspijeva na polusjenovitim položajima pa čak i u hladovini. No, ako je tlo dovoljno vlažno uspijevat će i na sunčanom položaju.Srdašce je dobilo ime po srcolikom obliku svojih cvjetova koji mogu biti roza ili bijele boje. Cvjetovi se nalaze na zakrivljenoj stabljici koja može doseći visinu od 60 cm. Lišće ima lijepu plavo-zelenu boju i urezan oblik.Cvjeta od 4. – 6. mjeseca. S obzirom da nedugo poslije cvatnje biljci požute i uvenu listovi, kod sadnje o tome treba voditi računa da to mjesto ne ostane kroz daljnju sezonu prazno. Za zatvaranje tih praznina idealne su iglice, paprati, kavkaska potočnica…

Biljka je inače ne zahtjevna i osim potrebe za uvijek umjereno vlažnom zemljom, najbolje ju je ostaviti na miru pa će što je starija, biti sve ljepša.
Tu i tamo može joj se u rano proljeće dodati malo komposta.

Dodatne informacije
SORTA

Pink, Duo Pink, Alba White

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.