Trgovina DAPHNE GEMMATA”Royal Crown”

DAPHNE GEMMATA”Royal Crown”

SKU: 828

SADNJA: tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: Potrebno je povremeno zalijevanje

RAST:  do 40 cm

VELIČINA SADNICE: FI 17 / 30 cm

20,00 

Besplatna dostava!

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 DAPHNE GEM.”Royal Crown”

Daphne gemmata “Royal Crown” (Yellow) je atraktivna, kompaktna, zimzelena biljka poznata po svojim prekrasnim, mirisnim cvjetovima i sjajnim, žutim plodovima. Ova biljka je odličan izbor za dodavanje boje i mirisa vašem vrtu tijekom proljeća i ljeta.

Ključne značajke:

 • Izgled: Ova biljka naraste do visine i širine od oko 0.5 metara. Ima gustu, kompaktnu formu s tamnozelenim, sjajnim lišćem. Listovi su uski i duguljasti, stvarajući elegantan kontrast sa živopisnim cvjetovima.
 • Cvjetanje: Cvjeta u proljeće i rano ljeto, proizvodeći bogate grozdove malih, mirisnih cvjetova. Cvjetovi su obično  žuti, a njihov intenzivan miris privlači pčele i leptire.
 • Plodovi: Nakon cvjetanja, razvijaju se mali, žuti plodovi (bobice) koje dodaju dekorativni element biljci i traju tijekom ljeta.

Njega:

 • Svjetlo: Najbolje uspijeva na polusjenovitom do sjenovitom mjestu. Izravno sunce može uzrokovati oštećenja na lišću.
 • Tlo: Preferira dobro drenirano, humusno tlo. Blago kisela do neutralna tla su idealna za ovu biljku.
 • Zalijevanje: Potrebno je redovito zalijevanje, posebno tijekom sušnih razdoblja. Održavanje tla ravnomjerno vlažnim pomaže biljci da zadrži zdrav izgled.
 • Rezidba: Rezidba nije nužna, ali se može provoditi kako bi se održao željeni oblik i veličina. Najbolje je rezati nakon cvjetanja.

Prednosti:

 • Intenzivno mirisni cvjetovi koji privlače oprašivače.
 • Kompaktna veličina koja je idealna za manje prostore.
 • Dekorativni žuti plodovi koji traju tijekom ljeta.

Savjeti:

 • Za optimalan rast, osigurajte biljci polusjenu i dobro drenirano tlo.
 • Malčiranje oko baze biljke može pomoći u zadržavanju vlage i regulaciji temperature tla.
 • Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja održava biljku zdravom i sprječava sušenje lišća.

Daphne gemmata “Royal Crown” (Yellow) je idealna za sadnju u sjeni drveća, u rubnim dijelovima vrtova ili kao niska živica. Njena kompaktna forma i mirisni cvjetovi čine je izvrsnim izborom za manje vrtove i posude.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.