Trgovina MOČVARNI HIBISKUS XXL

MOČVARNI HIBISKUS XXL

SKU: 514

Hibiscus moscheutos ( močvarni hibikus) je vrlo zahvalna i lijepa biljka za naše vrtove od sjevera do krajnjeg juga.
Otporan je u zonama 5-10 a u hladnijim zonama trebalo bi tlo iznad korijena zaštititi malčem.

Zalijevanje: vodite redovito biljka voli puno vode

Visina:  FI 22 cm/ 65 cm

18,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MOČVARNI HIBISKUS XXL

Hibiscus moscheutos ( močvarni hibikus) je vrlo zahvalna i lijepa biljka za naše vrtove od sjevera do krajnjeg juga.
Otporan je u zonama 5-10 a u hladnijim zonama trebalo bi tlo iznad korijena zaštititi malčem.
Porijeklom je iz močvarnih krajeva SAD,gdje u prirodi raste po močvarama, baruštinama i jarcima. Voli sunce, dosta vode, tlo bogato organskim hranjivima i dosta fosfora (za razliku od tropskog hibiskusa).

Razmnožava se dijeljenjem korijena ili sjemenom. Ako je dovoljno rano presađen, cvjetat će već u istoj sezoni.

Hibiscus moscheutos je grmolika robusna trajnica koja postiže u pogodnim uslovima i 2 metra

Močvarni hibikus izuzetno dobro podnosi niske temparature, mada mlade biljke treba zaštititi debljim slojem malča ili sejance prve godine ostaviti u saksiji da prezime u nekom od smrzavanja zaštićenom prostoru. Svjetlost mu zimi nije potrebna jer nadzemni dio propada nakon prvih mrazeva da bi u proleće ponovo isterao mladice.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

roza

,

crvena

,

bijela

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.