EUPHORBIA LACTEA ”Cristata”

SKU: 522

Biljka Euphorbia lactea Cristata ukrasna je biljka u obliku kaktusa čiji je valoviti greben posebno uočljiv. Ovu neobičnu biljku vrlo je lako uzgajati jer ne postavlja vrlo visoke standarde.

ZALIJEVANJE: Temeljito zalijevajte kada je tlo suho na dodir.

RAST: 90 cm

VELIČINA SADNICE: 

15,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EUPHORBIA “LACTEA CRISTATA”

Biljka Euphorbia lactea Cristata ukrasna je biljka u obliku kaktusa čiji je valoviti greben posebno uočljiv.

Ovu neobičnu biljku vrlo je lako uzgajati jer ne postavlja vrlo visoke standarde.

Euphorbia lactea Cristata treba jaku svjetlost do djelomičnu sjenu za najbolji izgled i rast.

Dobro reagira na toplinu za vrijeme aktivnog perioda rasta u kasnim proljetnim i ljetnim mjesecima.

Temeljito zalijevajte svoju Euphorbia lactea Cristata kada je tlo suho na dodir tijekom vrućih vremenskih uvjeta.

Najčešći neuspjeh u uzgoju ove biljke je prekomjerno zalijevanje, posebno u zimskim mjesecima.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SLIKA

1, 2, 3

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.