Trgovina CRASSULA MARNIERIANA”Hottentot”

CRASSULA MARNIERIANA”Hottentot”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Crassula x rupestris f. marnieriana“Hottentot” je neobična, zaostala sorta gusjenica, otuda je to uobičajeni naziv, vinova loza od žada. Izgleda lijepo u visećem loncu.

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 40 cm

VELIČINA SADNICE: fi  14 / 30 cm

15,00  (113,02 kn)

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

CRASSULA MARNIERIANA”Hottentot”

Crassula x rupestris f. marnieriana“Hottentot” je neobična, zaostala sorta gusjenica, otuda je to uobičajeni naziv, vinova loza od žada. Izgleda lijepo u visećem loncu. Listovi joj na suncu blistaju ružičasto ili crveno. Dostiže visinu od oko 15 cm.

Raste u loncima u zatvorenom, u svijetlim i prozračnim uvjetima, u kompotu od kaktusa. Vodu štedite i dva tjedna hranite uravnoteženim tekućim gnojivom. Smanjite zalijevanje u jesen.U svom prirodnom staništu tijekom dana uživaju u izravnoj svjetlosti, ali kao kućna biljka više vole jaku, ali neizravnu svjetlost, samo što sjede na izravnoj sunčevoj svjetlosti tijekom jutarnjih ili popodnevnih sati, a nikad na punom podnevnom suncu.Marnieriana zahtijeva vrlo malo zalijevanja, što ih čini idealnim postrojenjem za nisko održavanje za ljetnu sezonu – ne morate brinuti o njima dok ste na odmoru! Međutim, prekomjerno zalijevanje može uzrokovati truljenje korijena i veliku štetu.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.