EPIPREMNUM PINN “Marble Variegated”

SKU: 2560

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 17cm / 60 cm

40,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EPIPREMNUM PINN “Marble Variegated”

🌿 EPIPREMNUM PINN “Marble Variegated” – Ekskluzivna Biljka s Mramornim Listovima

Epipremnum Pinn Marble Variegated je egzotična biljka koja osvaja svojim prekrasnim mramornim varijacijama na lišću. Ova sorta Epipremnuma donosi eleganciju i sofisticiranost u svaki prostor svojim jedinstvenim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Mramorni Listovi: Najupečatljivija značajka ove biljke su njeni prekrasni listovi s mramornim uzorcima. Ovi listovi donose sofisticiranu ljepotu u prostor svojom raznolikošću boja i uzoraka.
  • Snažan Rast: Biljka raste snažno i bujno, stvarajući gusti zeleni pokrov koji obogaćuje svaki prostor svojom svježinom. Njeni vitki izbojci mogu se penjati ili se pustiti da vise, dodajući dodatnu dimenziju dekoru.
  • Lako Održavanje: Epipremnum Pinnatum Marble Variegated je jednostavna za održavanje biljka koja preferira svijetla ili polusjenovita mjesta. Redovito zalijevajte biljku i izbjegavajte prekomjerno vlaženje tla kako biste spriječili truljenje korijena.
  • Pročišćavanje Zraka: Ova biljka je poznata i po svojim pročišćavajućim svojstvima zraka, što je čini idealnim dodatkom za unutarnje prostore.

🌱 Kako Brinuti:

  • Postavite biljku na svijetlo mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom. Izravno sunce može izgorjeti osjetljive listove.
  • Zalijevajte biljku kada se gornji sloj tla osuši. Pazite da ne dopustite da korijenje ostane u vodi kako biste izbjegli truljenje.
  • Povremeno obrišite prašinu s listova biljke kako biste omogućili bolju apsorpciju svjetlosti.

🌿 Uživanje u Ekskluzivnoj Ljepoti: Epipremnum Pinnatum Marble Variegated donosi ekskluzivnu ljepotu u svaki prostor svojim mramornim varijacijama na lišću i bujnim rastom. Uživajte u njenom prisustvu koje će unijeti dodatnu svježinu i eleganciju u vaš dom ili ured.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s atraktivnim i dekorativnim listovima za unutarnje prostore.
  • Uređenje interijera s biljkama koje donose eleganciju i sofisticiranost.
  • Stvaranje zelenih zidova ili visećih košara s biljkama koje privlače pažnju svojim izgledom.

🌟 Naručite Vaš Epipremnum Pinnatum Marble Variegated danas: Unesite ekskluzivnu ljepotu u svoj dom ili ured s Epipremnumom Pinnatum Marble Variegated i uživajte u jedinstvenom izgledu koji će ova biljka donijeti u vaš prostor!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.