Trgovina EPIPREMNUM PINN. “Marble Planet”

EPIPREMNUM PINN. “Marble Planet”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1655

EPIPREMNUM PINN. “Marble Planet” sa svojim dugim kaskadnim lozama čini prekrasnu stolnu ili viseću biljku. Ova se biljka također može osposobiti za uzgoj na stapu.

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: 30 cm / FI 12

13,27  (99,98 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

EPIPREMNUM PINN. “Marble Planet”

 

EPIPREMNUM PINN. “Marble Planet” sa svojim dugim kaskadnim lozama čini prekrasnu stolnu ili viseću biljku. Ova se biljka također može osposobiti za uzgoj na stapu. Pokazalo se da su sve biljke Pothos vrlo učinkovite u čišćenju zraka od štetnih kemikalija.

EPIPREMNUM PINN. “Marble Planet” može preživjeti pri slabom svjetlu, ali izgleda bolje i brže raste u srednjem do jakom indirektnom svjetlu. Ako je svjetlost preniska, bijeli kovitlaci na lišću postaju zeleni na novom rastu.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.