Trgovina STRELICIJA “Nicolai”

STRELICIJA “Nicolai”

SKU: N/A

STRELICIJA “Nicolai” također poznata i kao biljka divljih banana ili ždralova, Strelitzia je poznata po bujnom tropskom lišću. Stvaraju zapanjujuće arhitektonske biljke zbog visokih uspravnih stabljika i širokih, bananastih listova oblika.

ZALIJEVANJE: dok su prvih 4-5 cm zemlje suhi

 

 

20,00 160,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

STRELICIJA “Nicolai”

Strelitzia “Nicolai”, poznata i kao “Velika Strelitzia” ili “divlja banana”, je izuzetno impozantna biljka koja oduzima dah svojim velikim, perasto oblikovanim lišćem i prekrasnim cvjetovima. Ova vrsta Strelitzije ističe se svojom elegancijom i egzotičnim izgledom, te će dodati prekrasan tropski ugođaj vašem prostoru ili vrtu.

Strelitzia “Nicolai” preferira svijetlo sunčano ili polusjenovito mjesto kako bi postigla najbolje rezultate. Ova biljka voli toplije uvjete, no također dobro podnosi umjerene temperature. Bitno je osigurati joj dovoljno prostora za rast jer može doseći visinu od 2 metra.

Održavanje Strelitzije “Nicolai” je relativno jednostavno. Potrebno je redovito zalijevanje kako bi se održala vlažnost tla, ali je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Također je preporučljivo povremeno prskati lišće kako bi se održala optimalna vlažnost oko biljke.

Veličina biljke Strelitzia “Nicolai” može doseći impresivne dimenzije, s velikim perasto oblikovanim lišćem koje stvara atraktivan vizualni efekt. Cvjetovi su joj karakteristični po svojoj bijeloj boji s plavim detaljima, a obično se pojavljuju u obliku nalik na pticu. Cvjetanje se obično javlja u kasnoj zimi ili ranoj proljeći.

Strelitzia “Nicolai” je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno pregledajte biljku kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

Ukratko, Strelitzia “Nicolai” je impozantna biljka s velikim  lišćem i prekrasnim bijelim cvjetovima. Unesite tropsku eleganciju u svoj prostor ili vrt uz pomoć ove biljke. Pružite joj svijetlo sunce, redovito zalijevanje i održavajte odgovarajuću vlažnost kako biste osigurali njen zdrav rast i divili se njenom egzotičnom izgledu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi27/135cm, fi19/80cm, fi24/180cm, fi 21/120cm, fi 15 /50cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.