ALOCASIA “Jacklyn”

SKU: 2692

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 30 cm

ZALIJEVANJE: jednom tjedno, umjereno

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ALOCASIA “Jacklyn”

je egzotična biljka koja će zasigurno privući pažnju svojim velikim i upečatljivim lišćem. Ova sorta Alocasie ističe se svojim tamnozelenim listovima koje krasi izražajan uzorak žila.

Preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru ili djelomičnu hladovinu na otvorenom. Izbjegavajte izlaganje jakom izravnom suncu jer to može uzrokovati oštećenje lišća. Također je važno osigurati toplu i vlažnu okolinu kako bi biljka optimalno rasla.

Održavanje Alocasie “Jacklyn” je relativno jednostavno.  Važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Preporučuje se provjeravati vlažnost tla prije zalijevanja i pridržavati se načela umjerene vlažnosti.

Što se tiče veličine biljke, Alocasia “Jacklyn” može doseći visinu od 60-90 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni veliki listovi stvaraju izvanredan vizualni efekt i čine je atraktivnom biljkom za postavljanje na pod ili kao središnji dio aranžmana u prostoru.

Alocasia “Jacklyn” je otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. Međutim, povremeno pregledajte lišće kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.