AGLAONEMA “Crete flame”

SKU: 2690

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 35 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

AGLAONEMA “Crete flame”

je prekrasna biljka s izražajnim lišćem koja će unijeti dašak tropske ljepote u vaš dom ili vrt. Ova sorta Aglaoneme ističe se svojim zelenim lišćem sa žarko crvenim obrubom.

Aglaonema “Crete Flame” preferira svijetlo, indirektno mjesto u zatvorenom prostoru ili blago zasjenjeno mjesto na otvorenom. Ona dobro podnosi niske razine svjetla, što je čini pogodnom za prostorije s manje prirodnog svjetla. Također, dobro reagira na stabilnu temperaturu i visoku vlažnost zraka.

Održavanje Aglaoneme “Crete Flame” je relativno jednostavno. Redovito zalijevanje je potrebno kako bi se održala optimalna vlažnost tla, ali je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može uzrokovati truljenje korijena. Preporučuje se provjeriti vlažnost tla prije zalijevanja i pridržavati se načela umjerene vlažnosti.

Što se tiče veličine obično doseže visinu od 30-60 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. To je srednje velika biljka koja je idealna za postavljanje na stolove, police ili kao dio aranžmana u interijeru. Na otvorenom prostoru, može se koristiti za uređenje vrtnih kreveta ili za dodavanje tropskog ugođaja na terasama i balkonima.

Aglaonema “Crete Flame” je otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. Međutim, povremeno pregledajte lišće kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.