TILLANDSIA USNEOIDES

SKU: 3050

SADNJA: zračna biljka

ZALIJEVANJE: Poželjno je redovito zalijevanje, prskanje.

RAST: do 2-3 m

VELIČINA BILJKE: 65-80CM

 

30,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

TILLANDSIA USNEOIDES

Ova posebna sorta porijeklom je iz Paragvaja, ali obično se prodaje kao “Srebrni duh”. Ima vrlo sitne i glatke listove nalik trnjama koji imaju izrazitu sivo-zelenu nijansu. Daje cvijet zelenkaste boje.

Španjolska mahovina voli vodu i vlagu. Također ne voli dugo biti mokro, kao i većina ostalih bromelija. Većina preporuka je zalijevati samo kad je biljka potpuno suha, i dati joj dobro namakanje s vrha kad joj treba. U zatvorenom prostoru možete staviti kantu iznad španjolske mahovine i potom preliti šalice pune vode preko biljke dok ona ne potopi. Vani možete preskočiti kantu i samo je natopiti crijevom. Nemojte ga ponovo zalijevati dok se potpuno ne osuši. Povremeno ga možete navlažiti između namakanja ako mislite da treba.

Savjetuje se upotreba destilirane vode ili kišnice za zalijevanje španjolske mahovine kad god je to moguće. Previše klora glavni je problem ove biljke i može je ubiti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SLIKA

90cm, 2

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.