Trgovina TILLANDSIA IONANTHA BALL

TILLANDSIA IONANTHA BALL

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: zračna biljka

ZALIJEVANJE: opisao u tekstu

VELIČINA LOPTE: 25cm

13,27  (99,98 kn) 27,87  (209,99 kn)

NC u 30 dana: 13,27  (99,98 kn) - 27,87  (209,99 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

TILLANDSIA IONANTHA BALL

Jedna od najpopularnijih zračnih biljaka –  Ionantha.

Lopta od 15 cm, zapravo je nakupina mnogih malih tillandsija koji stvaraju živi ukras. Zeleno-srebrni listovi počinju pocrvenjeti prije pojave ljubičastih cvjetova. Nakon što se cvijeće odmori, lišće će se postepeno vratiti u zeleno. Kugla Tillandsia stvorit će više „štenaca“ ili potomstva, čineći ih većim godinama uzastopno. Raste na jakom filtriranom svjetlu i dva puta tjedno natapajte vodu da bi Tillandsia kugla bila zdrava. Dolazi s visećom žicom tako da ga možete postaviti u prozor.

Dodatne informacije
SLIKA

1, 2, 3, 4, 5, 6

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.