ZAMIOCULCAS ZAMIIFOLIA

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: jako malo

RAST: do 100 cm

 

8,00 15,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ZAMIOCULCAS ZAMIIFOLIA

Zamioculcas zamiifolia ne zahtjeva posebnu mješavinu zemlje kao ostali sukulenti, uspijeva i u supstratu s više humusa. Veličina posude se ne mijenja dok biljka u potpunosti ne napuni staru posudu rizomima, odnosno stabljikama.

Zamioculcasu za rast nije potrebno izrazito puno svjetlosti. Ako je na svjetlijem mjestu, listovi gube svoju tamno zelenu boju, ali to ne smeta razvoju biljke.

Minimalna temperatura koju ova biljka podnosi je 15°C, a optimalna temperaturama od 18°-24°C. Ako se nalazi na toplijem mjestu, može doći do većeg stvaranja novih izdanaka što zahtjeva povremeno orošavanje.

Nikako ju ne smijemo previše zalijevati jer od viška vode njen rizom lako trune i listovi žute. Nakon toga je potrebno prestati sa zalijevanjem barem na mjesec dana i ukloniti žute listove. Kod sobne temeprature dovoljno je jedno obilno zalijevanje u mjesec dana.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 12/40cm, fi 21/85cm, fi 14/55cm, fi 17/70cm, fi 12/50cm, fi 21/95cm, fi 12/35cm, fi 17/50cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.