CAMPANULA PORT. “Ambella”

SKU: N/A

SADNJA: proljeće

ZALIJEVANJE: redovito, posebno tijekom sušnih razdoblja

RAST: rastu u visinu 20-30cm te širinu između 30-45cm

 

5,00 8,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

CAMPANULA PORT. “Ambella”

Campanula port “Ambella” je prekrasna trajnica koja će obogatiti vaš vrt svojim šarmantnim cvjetovima. Ova vrsta zvončića ističe se svojim uspravnim stabljikama koje podržavaju brojne cvjetove u obliku zvona.

Preferira sunčana ili djelomično osjenčana mjesta kako bi postigla najbolje rezultate u rastu i cvjetanju. Osigurajte joj dobro drenirano tlo kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage, ali istovremeno i održavajte tlo lagano vlažnim. Ova biljka je prilagodljiva i može se uzgajati i u kontejnerima, visećim košarama ili cvjetnim gredicama.

Zalijevajte je redovito, posebno tijekom sušnih razdoblja. Pazite da ne prelijevate biljku, ali se pobrinite da tlo bude ravnomjerno vlažno. Gnojite je povremeno kako biste osigurali optimalnu hranjivu podršku za zdrav rast i bogato cvjetanje.

Campanula “Ambella” razvija cvjetove u različitim nijansama boja, uključujući ljubičastu, plavu, bijelu ili ružičastu. Cvjetovi privlače pčele i leptire, čineći vaš vrt živahnim i privlačnim za korisne insekte. Cvjetanje obično započinje u kasno proljeće ili rano ljeto, a može se nastaviti tijekom cijelog ljeta, ovisno o uvjetima uzgoja.

Visina biljke može varirati ovisno o sorti, ali obično doseže visinu od 30-45 cm. Ova biljka je kompaktna i ima dobru grančicu, stvarajući gusti i cvjetni izgled. Campanula “Ambella” je idealna za sadnju u vrtne gredice, rubnjake, cvjetne aranžmane ili kao naglasak u kontejnerima.

Održavanje  je jednostavno. Uklonite uvelo cvijeće kako biste potaknuli daljnje cvjetanje i održali uredan izgled biljke. Nakon završetka cvjetanja, možete je obrezati kako biste potaknuli novo rast i kompaktniji oblik.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

LJUBIČASTA, SVIJETLO-LJUBIČASTA, BIJELA / FI 10, ROZA / FI 14, LJUBIČASTA / FI 10, ROZA / FI 10

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.