HYDRANGEA P “Grandiflora”

SKU: N/A

Hortenzija (lat. Hydrangea) je popularna ukrasna biljka koja se uzgaja zbog svog krupnog cvata. Postavite svoje cvijeće na terasu, trijem ili negdje u dvorištu, gdje će dobivati dovoljno svjetlosti, ali ih ne izlažite potpuno suncu niti punoj sjeni, jer su jutarnje sunce i popodnevna hladovina idealni za ovu biljku.

ZALIJEVANJE: redovito

 

11,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA P “Grandiflora”

Hydrangea paniculata ‘Grandiflora’ je vrsta hortenzije koja se ističe svojim izuzetno velikim i šarmantnim cvjetovima u obliku konusa. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj vrsti:

  1. Opis: Hydrangea paniculata ‘Grandiflora’ je listopadni grm koji može narasti do visine od oko 1,5 do 3 metra. Listovi su obično zeleni i široki, a cvjetovi su izuzetno veliki i mogu biti bijeli ili blago ružičasti.
  2. Cvjetanje: Cvjetovi Paniculata hortenzija počinju cvjetati u kasno ljeto i traju do rane jeseni. Njihovi cvjetovi dolaze u obliku konusa, sastavljeni su od brojnih manjih cvjetova, a mogu se promatrati promjene boje tijekom sezone cvjetanja.
  3. Uzgoj: Paniculata hortenzija preferira puno sunca ili blagu polusjenu. Dobro uspijeva u dobro dreniranom tlu. Uz pravilnu njegu, ova vrsta hydrangee može biti prilično otporna na štetočine i bolesti.
  4. Njega: Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i dodavanje sloja malča oko korijenja pomoći će u očuvanju vlage i održavanju zdravog rasta. Osim toga, preporučuje se redovito uklanjanje mrtvih cvjetova kako bi se potaknulo novo cvjetanje.
  5. Rezanje: Rezanje može biti korisno za oblikovanje i poticanje zdravog rasta. Možete izrezati stare cvjetove kako biste potaknuli novo cvjetanje sljedeće sezone ili obrezivali grm kako bi zadržali željeni oblik.
  6. Zimska zaštita: Paniculata hortenzije obično dobro podnose hladnoću, ali u područjima s teškim zimama može biti korisno zaštititi ih slojem malča oko korijenja ili privremenim pokrivačem tijekom najhladnijih razdoblja.

Hydrangea paniculata ‘Grandiflora’ je popularna vrsta hortenzije zbog svojih izuzetno velikih i atraktivnih cvjetova, te relativne jednostavnosti uzgoja. Uz odgovarajuću njegu, može pružiti prekrasan dodatak vašem vrtu ili pejzažu tijekom ljeta i rane jeseni.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 17/40 cm, FI 14/40 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.