MONSTERA DELICIOSA

SKU: N/A

Prepoznatljiva je po velikom, sjajnom zelenom lišću s dubokim udubinama i rupama. Monstera deliciosa je penjačica u svom prirodnom staništu, koristeći svoje zračne korijene kako bi se pripojila velikim stablima, pa biste mu trebali pružiti mahovinom pokrivene potpore za penjanje.

ZALIJEVANJE: Treba malo vode

RAST: 150 cm

VELIČINA SADNICE: fi 27/130 cm

80,00 Besplatna dostava!

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Monstera Deliciosa

Monstera “Deliciosa”, poznata i kao Švicarski sir, je izuzetno popularna biljka koja će unijeti tropski šarm i eleganciju u vaš dom ili vrt. Ova biljka se ističe svojim velikim, izrezbarenim, srcolikim listovima koji stvaraju spektakularan vizualni dojam.

Biljka preferira svijetlo, indirektno mjesto kako bi postigla najbolje rezultate u rastu. Izložite je blagoj jutarnjoj ili večernjoj sunčevoj svjetlosti, ali je zaštitite od izravnog jakog sunca koje može izgorjeti njezine listove. Također je važno osigurati dobro drenirano tlo koje zadržava vlagu, ali ne dopušta da korijenje biljke bude potopljeno.

Zalijevanje treba biti umjereno i pazite da tlo bude blago vlažno, ali ne prenatopljeno. Prije zalijevanja provjerite vlažnost gornjeg sloja tla, a zatim zalijevajte kada se osuši. Održavanje odgovarajuće vlažnosti zraka također je važno za zdrav rast biljke. Možete prskati listove s vodom kako biste povećali vlažnost oko biljke, osobito tijekom sušnijih razdoblja.

Monstera “Deliciosa” može narasti do impresivne veličine, s listovima koji mogu doseći duljinu od 60-90 cm. Njena vinovita stabljika može se uzgajati uspravno ili se može pustiti da se viježe po potpori ili mrežici. Ova biljka je poznata i po svom sposobnosti da razvije veliku, zračnu korijenovu strukturu koja dodaje jedinstveni estetski element.

Održavanje Monstere “Deliciose” je relativno jednostavno. Uklonite prašinu s njenih listova redovito kako biste održali njihovu prirodnu sjajnost. Također je preporučljivo ukloniti mrtve ili oštećene listove kako bi biljka izgledala zdravo i uredno.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 24 / 90 cm

,

fi 19 / 80 cm

,

fi 17 / 60 cm

,

fi 27/130 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.