SANSEVIERIA CYLINDRICA

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 2 m

 

6,40 10,40 

NC u 30 dana: 8,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SANSEVIERIA CYLINDRICA

Sansevieria cylindrica,  je izuzetno zanimljiva i moderna sobna biljka koja se ističe svojim neobičnim, cilindričnim listovima.

Izgled biljke: Ima uspravne, cilindrične listove koji rastu iz tla poput šiljaka. Listovi su debeli, sočni i obično zelene boje, s karakterističnim uzorkom poput pruga. Biljka se često uzgaja u skupinama, stvarajući atraktivan i suvremen izgled.

Potrebna njega: Ova biljka je izuzetno otporna i laka za njegu. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnosi i manje svjetlosti. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje vlage oko korijena. Zalijevanje treba biti umjereno, dopuštajući da se tlo osuši između zalijevanja. Sansevieria su poznate po svojoj otpornosti na sušu.

Dekorativna uporaba: Njeni neobični cilindrični listovi dodaju originalnost i suvremeni šarm svakom prostoru. Može se uzgajati u posudama kao samostalna biljka ili kao dio zelenog aranžmana.

Sansevieria cylindrica je odličan izbor za one koji žele suvremeni i moderan izgled unutarnjeg prostora, uz minimalno održavanje. Ova biljka će donijeti interesantne teksture i vizualnu privlačnost vašem domu ili uredu

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

ROCKET, FAN, BRAID, CYLINDRICA, 1, 2, 3

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.