Trgovina SANSEVIERIA “Trifasciata Zeylanica”

SANSEVIERIA “Trifasciata Zeylanica”

SKU: N/A

Sansevieria ili Snake Plant je izdržljiva i popularna unutarnja biljka, poznata po svojoj jednostavnoj njezi i elegantnom, arhitektonskom izgledu. Mogu je uzgajati i oni ljubitelji sobnoga cvijeća koji nemaju puno vremena za biljke u kući, a željeli bi svoj dom ukrasiti biljkama.

ZALIJEVANJE: rijetko

RAST: do 100 cm

VELIČINA SADNICE: Fi 14 cm / od 50- 85 cm

 

12,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Sanseviera “Trifasciata Zeylanica”

Sansevieria ili Snake Plant je izdržljiva i popularna unutarnja biljka, poznata po svojoj jednostavnoj njezi i elegantnom, arhitektonskom izgledu. Visoki, mačasti listovi često su raznovrsni s zlatnim ili bijelim rubovima. Može podnijeti niže svjetlosne uvjete i rijetke zalihe, a ne zahtijeva obrezivanje zbog svoje polagane navike rasta. Također raste dobro na otvorenom u sjenovitom području bez izravnog sunca. Održavanje Sanseverije i njen uzgoj, kao što smo već rekli nije jako zahtjevan. Stoga ju mogu uzgajati i oni ljubitelji sobnoga cvijeća koji nemaju puno vremena za biljke u kući, a željeli bi svoj dom ukrasiti biljkama. Što se tiče smještaja i odabira mjesta, tu nema nekih velikih problema jer ona može izdržati od velike izloženosti suncu do sjene. Ali ukoliko se bude držala u sjeni, tada gubi svoju ljepotu i njezine šare postaju slabije vidljive. Zemlja u koju sadite biljku treba biti propusna jer ne voli preveliku vlagu. Također prilikom zalijevanja biljke treba pripaziti da ne bude skroz u mokroj zemlji, nego se treba zemlja prosušiti između dvaju zalijevanja. Prevelikom izloženošću vlazi biljka počinje da trune. Isto tako treba paziti da voda ne dođe u srce biljke. Tijekom zime ukoliko je biljka na hladnijem mjestu (a da to ne bude ispod 10*C) možete politi i jednom mjesečno, dok ljeti može podnijeti i obilnije zalijevanje. I vodu koja se skupi u podlošku od cvijetnjaka treba isprazniti.

 

 

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

50 cm, 85 cm, 40 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.