Trgovina HOYA CARNOSA “Tricolor”

HOYA CARNOSA “Tricolor”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1222

Hoya “Tricolor” jedna je od brojnih vrsta roda Hoya, drvenih biljaka penjačica koje su cijenjene zbog svog lišća i voštanih cvjetova u obliku zvijezde.

ZALIJEVANJE: Ne pretjerivati s vodom.

RAST: Može se objesiti na oko 1,2 metra ili više

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 15 cm

12,00  (90,41 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

HOYA CARNOSA” Tricolor”

Hoya “Tricolor” jedna je od brojnih vrsta roda Hoya, drvenih biljaka penjačica koje su cijenjene zbog svog lišća i voštanih cvjetova u obliku zvijezde. Hoya carnosa tricolor je vrsta Hoya biljke koja je poznata po svom šarenom lišću s crvenim rubom. Hoya se uzgaja u zatvorenom prostoru u visećim košarama. Ako uvjeti uzgoja nisu idealni, “Tricolor” možda neće roditi svoje meko ružičasto cvijeće godinama ili možda nikada. Međutim, ako jednom počne s cvjetanjem to bi trebala činiti pouzdano godinama.

Uvjeti za cvjetanje isti su kao i kod drugih sorti Hoya.

Držite svoju Hoya “Tricolor” biljku na jakom, neizravnom svjetlu, ali nikako izravno na suncu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.