Trgovina COFFEE ARABICA “Nana”

COFFEE ARABICA “Nana”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Nije teška za uzgajanje, ova sorta se uzgaja kao sobna biljka. grmolikog oblika, sa sjajnim dekorativnim lišćem, mirišljavim bijelim cvjetovima i crvenim bobicama, voli umjereno vlažnu zemlju i visoku vlažnost zraka.

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 1,50 m

VELIČINA BILJKE: cca 20–30 cm

3,00  (22,60 kn) 13,00  (97,95 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

COFFEE ARABICA “Nana”

Biljka kava nije teška za uzgajanje. Kao sobna biljka najčešće se uzgaja Coffea arabica, grmolikog oblika, sa sjajnim dekorativnim lišćem, mirišljavim bijelim cvjetovima i crvenim bobicama. Postoji više sorti Coffea arabica, a najpoznatija je sorta patuljastog rasta Coffea arabica nana. Coffea arabica se stavlja na svijetlo mjesto, ali ne na sunčano. Pri tome ne treba biti u “društvu” drugih biljaka. Tijekom ljeta Coffea arabica podnosi visoke temperature. Zimi se nalazi u periodu mirovanja i odgovara joj temperatura od 16 do 18 stupnjeva. Dobro podnosi i niske temperature, ali joj opadaju listovi ili se suše vrhovi listova. Coffea arabica voli umjereno vlažnu zemlju i visoku vlažnost zraka. Zalijeva se ustajalom vodom, ljeti obilno, uz povremeno prskanje, a zimi se zalijevanje dosta smanjuje. Između dva zalijevanja dobro je da se zemlja malo sasuši. Uz pažnju, prvi procvat treba očekivati nakon četiri do osam godina.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 7/10cm, fi 12/20cm, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Coffea arabica+nairobi, coffea aracica+cup

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.