COFFEE ARABICA “Nana”

SKU: N/A

Nije teška za uzgajanje, ova sorta se uzgaja kao sobna biljka. grmolikog oblika, sa sjajnim dekorativnim lišćem, mirišljavim bijelim cvjetovima i crvenim bobicama, voli umjereno vlažnu zemlju i visoku vlažnost zraka.

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 1,50 m

VELIČINA BILJKE: cca 20–30 cm

3,00 13,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 COFFEE ARABICA “Nana”

Biljka kava nije teška za uzgajanje. Kao sobna biljka najčešće se uzgaja Coffea arabica, grmolikog oblika, sa sjajnim dekorativnim lišćem, mirišljavim bijelim cvjetovima i crvenim bobicama. Postoji više sorti Coffea arabica, a najpoznatija je sorta patuljastog rasta Coffea arabica nana. Coffea arabica se stavlja na svijetlo mjesto, ali ne na sunčano. Pri tome ne treba biti u “društvu” drugih biljaka. Tijekom ljeta Coffea arabica podnosi visoke temperature. Zimi se nalazi u periodu mirovanja i odgovara joj temperatura od 16 do 18 stupnjeva. Dobro podnosi i niske temperature, ali joj opadaju listovi ili se suše vrhovi listova. Coffea arabica voli umjereno vlažnu zemlju i visoku vlažnost zraka. Zalijeva se ustajalom vodom, ljeti obilno, uz povremeno prskanje, a zimi se zalijevanje dosta smanjuje. Između dva zalijevanja dobro je da se zemlja malo sasuši. Uz pažnju, prvi procvat treba očekivati nakon četiri do osam godina.

🌿 Koristi i Primjena:

  • Dekoracija: Idealna je kao ukrasna biljka za dnevne sobe, kuhinje, uredske prostore ili bilo gdje gdje želite unijeti dašak zelenila.
  • Proizvodnja Kave: Iako je primarno dekorativna, s dovoljno strpljenja i odgovarajućim uvjetima, biljka može proizvesti plodove koji se mogu koristiti za pripremu kave.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 7/10cm

,

fi 12/20cm

,

1

,

2

,

3

,

4

,

5

,

6

,

7

,

8

,

9

,

Coffea arabica+nairobi

,

coffea aracica+cup

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.