MANDARINA “Okitsu”

SKU: 2605

Mandarina ”Okitsu”

Dozrijeva u listopadu, meso je fine strukture, bez sjemenki i vrlo sočno, slatkog okusa.

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 3 m

VELIČINA SADNICE: 135-170 m – TEGLIRANA SADNICA

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MANDARINA “Okitsu”

Okitsu spada u skupinu ranih sorti i dozrijeva u listopadu. Plod je velik, plosnat, dobrog općeg izgleda i skoro bez ikakvih fizičkih nedostataka, što ga na prvi pogled čini atraktivnim za potencijalnog kupca. Primijećeno je da, uz Kawano Wase, sorta „Okitsu“ ima najglađu koru. Kožica ploda je tanka, žutonarančaste boje. Meso je fine strukture, bez sjemenki i vrlo sočno, a okus je ocijenjen kao dobar. Ima srednje gusto granje i eliptičan oblik plojke lista. Kožica ove sorte lako je odstranjiva, najveći dio nasada ove sorte posađen je uz samo ušće Neretve. Okica ( kako se u Neretvi naziva sorta Okitsu) je najslađa rana sorta i postoje pojedinci kojima je ova sorta preslatka te je izbjegavaju dok velika većina kupaca ovu sortu smatra najprivlačnijom što po izgledu, što po okusu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.