KRUŠKA “Viljamovka Crvena”

Jedna je od najraširenijih sorta krušaka na svijetu. Sazrijeva sredinom kolovoza, kožica ploda je glatka, crvenkasto-smeđe boje, a meso je sočno i žute boje. Crvena viljamovka ima karakteristike žute viljamovke samo što je atraktivnija svojim izgledom i svojom specifičnom bojom.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 1- 2god

DOZRIJEVANJE: kolovoz

PODLOGA:P.Communis/BA29

STRANOOPLODNA

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška “Viljamovka Crvena” stara sorta

Kruška Viljamovka Crvena je prava poslastica ljeta koja sazrijeva krajem kolovoza, označavajući vrhunac okusa i sočnosti.

Ovo stablo srednje bujnog rasta oblikuje se u predivnu, dobro popunjenu krošnju koja očarava svojom gustoćom i zelenom svježinom lišća.

Plodovi Viljamovke Crvene su pravo čudo prirode. Srednje veličine do veliki, kruškolikog su oblika i dominira im nježna svijetlozelena kožica prekrivena jednoličnim crvenilom, stvarajući vizualni spektakl.

No, prava rapsodija počinje kad ih otvorite – meso je žućkasto bijelo, sočno i osvježavajuće. Svaki zalogaj pruža harmoniju slatkastog i kiselkastog okusa, savršeno usklađenu melodiju za vaše nepce.

Uživajte u kruškama Viljamovke Crvene kao simfoniji okusa koja će vas osvojiti već pri prvom zagrizu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.