Trgovina JABUKA “Florina” stara sorta

JABUKA “Florina” stara sorta

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Florina je sorta vrlo pogodna za ekološki uzgoj te je otporna na bolesti. Tržište je vidljivo prihvaća zbog njenog lijepo izgleda i slatkog okusa. Narast će do 3 metra, a plodovi dozrijevaju krajem rujna i početkom listopada.

SADNJA: jesen i proljeće

SADNICA GOLOG KORIJENA

VELIČINA SADNICE:cca 1,30m

DOZRIJEVANJE: rujan

PODLOGA:M9/M106

5,31  (40,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Jabuka “Florina” stara sorta

Florina je sorta pogodna za ekološke nasade te je srednjeg do bujnog rasta.
U zadnjih nekoliko godina počinje se saditi i kod nas, a vidljivo je da je i tržište prihvaća zbog njezinoga lijepoga izgleda.

Ovo je francuska sorta jabuka dobivena križanjem Malus Floribunde, Mordendufta, Stark Delišesa, Zlatnoga delišesa i Jonatana.

Sorta je prilično otporna na bolesti. Plod je srednje do jako pobojan, a boja je tamno crvena s karakterističnim bijelim maškom po plodu. Slatkog je okusa, a plod je srednje do velike veličine. Urodi su dobri ali je sklona alternativi.

Dozrijeva krajem rujna i početkom listopada.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.