Trgovina CRNI DUD “Morus nigra”

CRNI DUD “Morus nigra”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 5

Listopadno stablo porijeklom iz Azije, može narasti do 20 metara, ali rijetko prelazi visinu od 10 do 15 metara, može se uzgajati kao stablo i kao grm, otporan na hladnoće, podnosi sve vrste i pH tla te dobro podnosi atmosferska zagađenja.

VELIČINA SADNICE: fi 18 / 30-40cm

SJEMENJAK

5,31  (40,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CRNI DUD “Morus nigra”

Dud ili murva je listopadno stablo iz obitelji Moraceae, porijeklom je iz Azije, a danas je rasprostranjeno po cijeloj Hrvatskoj. Može narasti do 20 metara, ali rijetko prelazi visinu od 10 do 15 metara. Može se uzgajati kao stablo, ali i kao grm. U posljednje vrijeme se uzgaja i u ukrasne svrhe cijepljen na manje podloge pa raste kao malo drvce spuštenih grana – tzv. pendula. Dud je otporan na hladnoće, a može rasti u polusjeni ili na suncu. Podnosi sve vrste i pH tla, a rado raste u siromašnim tlima, ali preferira dobro drenirana i vlažnija tla. Dobro podnosi atmosferska zagađenja.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.