KRUŠKA “Santa Maria” stara sorta

Stablo je bujno i izuzetno rodno, no plodovi su kratke trajnosti. Srednje je osjetljivosti na mraz, krastavost i štetnike.

SADNJA: jesen i proljeće

VELIČINA SADNICE: 1,30m

DOZRIJEVANJE:kolovoz

PODLOGA:P.Communis/BA29

POTREBNI OPRAŠIVAČI

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška ”Santa Maria” stara sorta

KRUŠKA “Santa Maria” je srednje rana ljetna sorta koja dolazi u rod oko 8 dana prije viljamovke. Plodovi su sočni, slatki i bijele boje mesa. Preporučuje se berba nešto ranije kako bi se spriječilo pretjerano brašnavljenje. U skladištu se može čuvati oko dva tjedna.

Dolazak u rod je otprilike polovicom kolovoza, a preporučeni oprašivači su klapov ljubimac, viljamovka, passe crasane i gelertova. Stablo kruške Santa Maria ima konačnu visinu između 4-8 metara i preferira sunčane do polu-sjenovite lokacije.

Plodovi su srednje veličine, debelog oblika, zeleno-žute boje s crvenkastom nijansom na sunčanoj strani. Idealni su za svježu konzumaciju i čuvanje za tekuću potrošnju. Preporučuje se gnojidba na svake 3 godine i redovito obrezivanje u proljeće kako bi se potaknuo optimalan rast. Sorta je samooplodna, što je dodatna pogodnost za uzgoj. Iskoristite ovo voće koje donosi urod sredinom kolovoza i uživajte u slatkom okusu kruške Santa Maria.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.