ŠLJIVA “President” stara sorta

SADNJA: Jesen ili rano proljeće.

SADNICA: golog korijena visine cca 1,30m,

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: rujan

PODLOGA: P.Myrobalana

 

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ŠLJIVA “President”

ŠLJIVA “President” – ova predivna sorta donosi bogate plodove redovito, iz godine u godinu, čineći vaš vrt pravim rajem plodnosti, a njezino stablo će svojom bujnošću i izdašnošću  unijeti obilje u vaš svijet.

Plodovi su pravo remek-djelo prirode, krupni i bogate tamne crveno-ljubičasto-plave boje, prizivajući senzaciju već na prvi pogled. Kad otvorite plod, očarat će vas nježno žuta boja mesa, prizivajući bogatstvo okusa i teksture koja se topi u ustima.

Šljiva President ima svoje vjerne saveznike u svijetu oprašivanja. Njene pouzdane pratilje u ovom procesu su Čačanska rana i Stanley. Sazrijeva od ranog do srednjeg rujna, donoseći vam raskošno voće koje obiluje okusom i svježinom tog zlatnog razdoblja.

Ova prekrasna šljiva ima svoje preferencije kada je riječ o tlu. Voli duboka, propusna, lagana i humusom obogaćena tla obogaćena fosforom i kalijem. Dok može podnijeti i teža tla, njezina prava ljepota i plodnost dolaze do izražaja kad su tla optimalno pripremljena. Tla s višim sadržajem vapna nisu idealna za njen uzgoj, stoga je važno osigurati tlo koje će podržati njezinu raskoš i vitalnost.

Uzgoj stabla šljive President u vašem voćnjaku nije samo investicija u ukusno voće, već i u estetiku, plodnost i harmoniju. Dajte svom voćnjaku dar ove predivne šljive i priuštite si plodove koji će očarati vaša osjetila i okusiti se kao čisti raj.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.