LIMUN “Lunario”

SKU: 2606

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: 2 puta tjedno ljeti i jednom tjedno zimi

RAST: 1,5 – 6 m

VELIČINA SADNICE: 135-180cm – TEGLIRANA SADNICA

26,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LIMUN “Lunario”

LIMUN “Lunario” je sorta limuna koja donosi voće tijekom cijele godine, što je čini izuzetno privlačnom biljkom za uzgoj kod kuće. Njegova ljepota cvjetova i sposobnost kontinuirane plodonošenja bez obzira na godišnja doba doprinose njegovoj popularnosti među vlasnicima biljaka.

Evo nekoliko ključnih značajki i opisa ove sorte limuna:

  1. Boja Grana: Mlađe grane i izbojci su tamno zelene boje, dok starije grane s vremenom dobivaju sivu nijansu, često prekrivenu sitnim svjetlima trakama.
  2. Listovi: Lišće ovog limuna je iznimno atraktivno. Ovalnog oblika, tamnozeleno i široko u podnožju, dosežu duljinu do šesnaest centimetara.
  3. Trnje: Stablo limuna Lunario ima trnje koje se nalazi duž cijele dužine grana, uključujući i izbojke.
  4. Cvjetovi: Pupoljci limuna Lunario imaju tamno ružičastu boju prije nego što se otvore u bijele cvjetove. Ti cvjetovi su biseksualni, što znači da ne zahtijevaju prisilno oprašivanje, a osim toga, šire ugodnu aromu koja se pojačava dodirivanjem.
  5. Plodovi: Plodovi su izduženi ovalnog oblika s vratom i šiljastom papilom na dnu. Oni su veliki i smješteni blizu grana, često s malom nogom.

Ova sorta limuna nudi nevjerojatno zadovoljstvo vlasnicima biljaka koji uživaju u ljepoti njenih cvjetova i uživaju u svježem voću tijekom cijele godine.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.