JABUKA “Zelenika” stara sorta

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

SADNJA: jesen i proljeće

SADNICA GOLOG KORIJENA

VELIČINA SADNICE: cca 1,30m

DOZRIJEVANJE: kraj listopada

PODLOGA: MM106

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JABUKA “Zelenika” stara sorta

Zelenika je sorta jabuke koja se ističe svojim krupnim i plosnatim oblikom. Njena koža je zelene žućkaste boje sa smeđim nepravilnim mrljama, a povremeno ima blago rumeno nijansiranje. Meso jabuke je žute boje, ima blago kiseli okus, sočno je i ima nešto čvršću kožicu i meso. Ova sorta spada u zimsko-jesenje jabuke i dozrijeva početkom listopada.

Stablo na kojem raste Zelenika je srednje bujno, s okruglastom krošnjom. To omogućava adekvatno osvjetljenje i razvoj plodova.

Plodovi su srednje krupni do krupni plosnatog oblika. Njihova osnovna boja kožice je zelena, s naznakama žute boje. JABUKA “Zelenika” Pojavljuju se smeđe mrlje koje dodaju prirodan izgled.

Meso je bjelkasto i sočno. Karakterizira ga blagi kiseli okus koji donosi osvježavajući doživljaj pri svakom zalogaju.

Zelenika je sjajna opcija za svježe konzumiranje, kao i za pripremu različitih jela. Njen blago kiselkasti okus čini je pogodnom i za pečenje i za pripremu svježih salata.

Dozrijeva početkom listopada, što znači da je dostupna za konzumaciju tijekom jeseni i zime. To je vrijeme kada možete uživati u njenom jedinstvenom okusu i hranjivim svojstvima.

JABUKA “Zelenika” je sorta koja svojim karakteristikama privlači ljubitelje voća. Njen krupan plod, blago kiseli okus i svježina čine je idealnom opcijom za one koji cijene raznolikost okusa i žele se osvježiti tijekom hladnijih mjeseci.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.