JABUKA “Bobovac”stara sorta

SADNJA: kasna jesen/rano proljeće

SADNICA GOLOG KORIJENA visine cca 1,20m,starost cca 2god.

DOZRIJEVANJE: kraj listopada

 

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JABUKA “Bobovac”

Upoznajte jabuku sorte Bobovac koja se odlikuje svojim jedinstvenim porijeklom. Potekla je iz područja Slavonskog Kobaša i Donjih Bogićevaca, no njezina točna povijest ostaje tajanstvena.

Jedna je od najraširenijih sorti u Hrvatskoj za koju se ne treba bojati za opstanak. Sadnice se mogu nabaviti u svim rasadnicima. Ima ih više vrsta sa dosta velikim razlikama u kvaliteti.

Stabla ove sorte obiluju plodovima, ali imaju tendenciju izmjenične rodnosti. Iako su srednje osjetljiva na krastavost lista, njihov prosječno bujan rast donosi osebujan izgled voćnjaka. Listovi su šiljastog oblika i tamno zelene boje, što doprinosi prepoznatljivom izgledu stabla.

Plodovi jabuke Bobovac kreću se od sitnih do srednje krupnih dimenzija. Njihova osnovna zelena boja prelazi u žuto-crvenu na sunčanoj strani, stvarajući zanimljivu igru boja. Iako plodovi nemaju izraženu aromu i imaju skroman okus, ističu se svojom trajnošću na stablu. Oni ostaju čvrsto povezani i nakon dužeg vremena, te su otporni na manipulacije.

Jabuka sorte Bobovac dozrijeva prema kraju listopada ili početkom studenog. Njena posebna osobina je dugotrajnost kako na stablu, tako i u skladištu. To je čini iznimno cijenjenom među voćarima, jer omogućava duže zadržavanje svježine i kvalitete plodova.

Iako se ne ističe izraženim okusom ili aromom, jabuka Bobovac ima svoj poseban karakter i svojstva koja je čine vrijednom i korisnom sortom. Njezina izdržljivost i dugotrajnost na stablu i u skladištu postavljaju je u prvi plan među voćarskim izborima.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.