Trgovina KRUŠKA “Viljamovka Žuta”

KRUŠKA “Viljamovka Žuta”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Jedna je od najraširenijih sorta krušaka na svijetu. Sazrijeva sredinom kolovoza, a plod je velik, kruškolikog i nepravilnog oblika. Drvo kruške može narasti i do 20 metara. Kruška viljamovka je osjetljiva na bakterijsku palež, krastavost i kruškinu buhu

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 1- 2god

DOZRIJEVANJE: kolovoz

PODLOGA:P.Communis

STRANOOPLODNA

5,31  (40,01 kn)

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

KRUŠKA “Viljamovka Žuta” stara sorta

Kruška Viljamovka spada u stare, kasne, krupne sorte kruške. Jedna je od najraširenijih sorta krušaka na svijetu.

Sazrijeva sredinom kolovoza, a krasi je bujnost koja postepeno otpada kada stablo dođe u rod.

Drvo kruške može narasti i do 20 metara, a plod je velik, kruškolikog i nepravilnog oblika. Kožica ploda je svijetložute boje s crvenilom na sunčanoj strani.

Kruška viljamovka je osjetljiva na bakterijsku palež, krastavost i kruškinu buhu. Ako želite svoje drvo zaštiti od raznih štetnika okružite ih biljkama nevena, graha, graška ili boražina koji odbijaju štetnike.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.