KRUŠKA “Pastorčica”

Pastorčica je sorta kruške koja cvate srednje rano do srednje kasno. Otporna je na mrazove, sušu, ali je osjetljiva na krastavost. Bujnog je stabla koje formira piramidalnu krošnju, a ističe se velikom rodnošću.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 1- 2god

DOZRIJEVANJE: listopad

PODLOGA:P.communis/BA29

STRANOOPLODNA

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška “Pastorčica” stara sorta

Stara francuska sorta koja cvate srednje rano do srednje kasno. Otporna je  na kasne proljetne mrazove. Također je nešto otpornija na sušu, a srednje je osjetljiva na krastavost. Bujnog je stabla koje formira piramidalnu krošnju, a ističe se velikom rodnošću. Plodovi su krupni, imaju tipičan kruškoliki oblik.

Plodovi  su žuto- zelene boje koji dozrijevanjem prelaze u slamnato žutu. Na sunčanoj strani ploda javlja se crvenilo te se uzduž ploda proteže smeđa crta ili blago udubljenje. Često se koristi kao međupodloga pri cijepljenju, obzirom da je kompatibilna s dunjom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.