JABUKA “Granny Smith”

SADNJA: jesen i rano proljeće

VELIČINA SADNICE: cca 1,30m

DOZRIJEVANJE: listopad

PODLOGA: MM106/M9

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Jabuka “Granny Smith”

Jabuka “Granny Smith” je bez sumnje jedna od najpoznatijih sorti jabuka s bogatom poviješću. Otkrivena je u Australiji sredinom 19. stoljeća i brzo postala jedan od najpoznatijih izvoznih proizvoda te zemlje. Evo više informacija o ovoj zanimljivoj sorti:

  • Porijeklo: Granny Smith jabuka je otkrivena u Australiji i smatra se slučajnim hibridom između europske divlje jabuke i domaće jabuke. Njena priča otkrića dodaje posebnu vrijednost njezinoj povijesti.
  • Izgled Ploda: Plodovi ove jabuke su krupni do vrlo krupni, s okruglasto-konusnim oblikom. Ono što je izdvaja je njezina temeljna tamno zelena boja, koja tijekom dozrijevanja postaje svjetlija, ponekad čak i blijedožuta.
  • Okus: Karakterizira izražen kiselkasti okus. Njezino meso je hrskavo i tvrdo, bijele boje, te nudi iznimno osvježavajući okus.
  • Upotreba: Ova jabuka je izvrsna za konzumaciju u svježem stanju, posebno ako preferirate kiselkaste okuse. Također je dobra za pripremu salata, voćnih salata i pečenja, posebno zbog svoje čvrstoće koja se očuva tijekom kuhanja.
  • Vrijeme Dozrijevanja: Ova jabuka je zimska sorta koja obično dozrijeva od sredine listopada do početka studenog. Njezina berba donosi svježinu u hladnim mjesecima.
  • Uzgojna Područja: Iako je njezino porijeklo Australija, Granny Smith je poznata i cijenjena u raznim dijelovima svijeta, uključujući netipična jabučarska područja kao što su Dalmacija, Istra i Baranja.

Jabuka “Granny Smith” ima poseban status među sortama jabuka zbog svoje svijetlozelene boje, kiselkastog okusa i bogate povijesti. Njezina unikatna kombinacija izgleda i okusa čini je popularnom među ljubiteljima jabuka diljem svijeta

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.