Trgovina KRUŠKA “Citronka” stara sorta

KRUŠKA “Citronka” stara sorta

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Kruška “Citronka” stara sorta

Kruška Citronka je rana zimska sorta koja dozrijeva oko 50 dana nakon Viljamovke. Izgledom podsjeća na limun te je vjeroatno zbog toga i dobila naziv Citronka. Spada u grupu najotpornijih sorata i ima vrlo skromne zahtjeve što se tiče uzgoja u pogledu tla, njege i zaštite. Otporna je na krastavost i na bakterijsku palež

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 1- 2god

DOZRIJEVANJE:listopad

PODLOGA:P.Communis

STRANOOPLODNA

5,31  (40,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Kruška “Citronka” stara sorta

Krasi je neobičan izgled ploda koji je najdeblji u sredini te ima dva ulegnuća. Jedno pri prijelazu u vrat i drugo manje na pola udaljenosti između sredine ploda i njene osnove. Zbog takvog izgleda malo podsjeća na limun pa je vjerojatno zbog toga i dobila naziv Citronka. To je rana zimska sorta koja dozrijeva oko 50 dana nakon Viljamovke. Nema veću ekonomsku važnost, no cvate rano i dobar je oprašivač. Spada u grupu najotpornijih sorata i ima vrlo skromne zahtjeve što se tiče uzgoja u pogledu tla, njege i zaštite. Otporna je na krastavost i na bakterijsku palež. Zbog svoje lijepe limun žute boje, te neobičnog okusa i intenzivnog mirisa održala se u ekstenzivnim nasadima.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.