Trgovina TREŠNJA “Regina” stara sorta

TREŠNJA “Regina” stara sorta

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Novija sorta tamno crvene trešnje. Trešnja Regina dobro podnosi hladnije vrijeme. Plodovi su krupni i otporni na pucanje, a plodovi dozrijevaju krajem srpnja. Ima potrebu za sadnjom oprašivača.

SADNJA: jesen

DOZRIJEVANJE:Srpanj

PODLOGA:P.Avium

VELIČINA SADNICE: 1,30m

5,97  (44,98 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Trešnja ”Regina” stara sorta

Novija sorta, porijeklom iz Njemačke koja je tržišno sve zastupljenija među komercijalnim sortama tamno crvene trešnje. Regina dobro podnosi zimske mrazove i tolerantna je prema hladnijim vremenskim uvjetima u kojima je prisutna veća količina padalina, no ova vrsta trešnje ima potrebu za sadnjom oprašivača bez kojeg neće biti moguće dobiti plodove. Stablo cvjeta krajem svibnja, a plodovi dozrijevaju krajem srpnja. Plod je krupan, čvrst, veoma dobrog ukusa, otporan je na pucanje. Regina je sorta kasnog vremena cvjetanja i sazrijevanja, a prvi plodovi se očekuju nakon 6 do 8 godina.

Gisela 5

Nastala je križanjem vrsta P. cerasus × P. canescens. Daje malo korijenovih izdanaka. Bolje podnosi sušu, uspijeva na manje plodnim tlima te podnosi teža i glinovita tla. Naraste do 4m.

 

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.