TREŠNJA “Regina”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

Novija sorta tamno crvene trešnje. Trešnja Regina dobro podnosi hladnije vrijeme. Plodovi su krupni i otporni na pucanje, a plodovi dozrijevaju krajem srpnja. Ima potrebu za sadnjom oprašivača.

SADNJA: jesen

DOZRIJEVANJE:Srpanj

PODLOGA:P.Avium

VELIČINA SADNICE: 1,30m

7,00  (52,74 kn)

Dostupno uz narudžbu

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Trešnja ”Regina” stara sorta

Novija sorta, porijeklom iz Njemačke koja je tržišno sve zastupljenija među komercijalnim sortama tamno crvene trešnje. Regina dobro podnosi zimske mrazove i tolerantna je prema hladnijim vremenskim uvjetima u kojima je prisutna veća količina padalina, no ova vrsta trešnje ima potrebu za sadnjom oprašivača bez kojeg neće biti moguće dobiti plodove. Stablo cvjeta krajem svibnja, a plodovi dozrijevaju krajem srpnja. Plod je krupan, čvrst, veoma dobrog ukusa, otporan je na pucanje. Regina je sorta kasnog vremena cvjetanja i sazrijevanja, a prvi plodovi se očekuju nakon 6 do 8 godina.

Gisela 5

Nastala je križanjem vrsta P. cerasus × P. canescens. Daje malo korijenovih izdanaka. Bolje podnosi sušu, uspijeva na manje plodnim tlima te podnosi teža i glinovita tla. Naraste do 4m.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.