Trgovina MANDARINA “Zorica rana”

MANDARINA “Zorica rana”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA SADNICE: cca 100 cm

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MANDARINA “Zorica rana”

Sadnica mandarine Zorica rana

Mandarina Zorica rana je vrhunski izbor za vaš vrt, poznata po svom harmoničnom okusu i izvanrednoj kvaliteti ploda. Ova neretvanska sorta, nazvana po ing. Zorici Velagić koja je radila na projektu agruma u Dolini Neretve 1970-ih godina, predstavlja jednu od najranijih sorti mandarina, što znači da ćete uživati u svježim plodovima već krajem rujna.

Karakteristike sadnice:

  • Stablo: Srednje bujno s mnoštvom rodnih izbojaka. Krošnja je gusta, pružajući bujan i zdrav izgled.
  • Cvatnja: Početkom svibnja, što osigurava rani početak plodonošenja.
  • Plod: Plosnat i pravilan, prosječne veličine 60,1 mm i mase 121 g. Kožica je tanka, srednje priljubljena i narančaste boje. Meso je fine strukture, bez sjemenki, veoma sočno i izvrsnog okusa.

Dozrijevanje:

  • Razdoblje: Spada u vrlo rane sorte, dozrijeva između 15. i 25. rujna, omogućujući vam ranu berbu i uživanje u plodovima.

Mandarina Zorica rana je poznata po svom harmoničnom okusu – nije previše slatka niti kisela, što je čini savršenom za konzumaciju. Plodovi su uglavnom prve klase, što ovu sortu čini idealnim izborom za one koji traže kvalitetu.

Uzgoj i njega: Mandarina Zorica rana je jednostavna za uzgoj i zahtijeva minimalnu njegu. Srednje bujno stablo s gustim krošnjama osigurava obilje rodnih izbojaka, čime se povećava produktivnost. Idealna je za uzgoj u različitim klimatskim uvjetima, ali najbolje uspijeva u područjima s mediteranskom klimom.

Za optimalan rast, preporučuje se sadnja na sunčanom položaju s dobro dreniranim tlom. Redovito zalijevanje i povremeno gnojenje pomoći će vašoj sadnici da razvije zdrave i sočne plodove.

Uz sadnicu mandarine Zorica rana, vaš vrt će procvjetati, a vi ćete uživati u ranim, sočnim plodovima koje ova vrhunska sorta nudi. Posjetite naš web shop i nabavite svoju sadnicu danas te započnite svoje voćarsko putovanje s jednom od najboljih sorti mandarina dostupnih na tržištu. Ne samo da ćete imati predivno stablo u svom vrtu, već ćete i svakog rujna biti nagrađeni bogatim urodom izvanrednog okusa.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.