Trgovina KRUŠKA “Klapov Ljubimac”

KRUŠKA “Klapov Ljubimac”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Kruška „Klapov ljubimac“ dozrijeva polovicom kolovoza. Kožica ploda je glatka, tanka, osnovne žutozelene boje koja na osunčanoj strani poprima lijepo crvenilo.

SADNICA GOLOG KORIJENA visine cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god

DOZRIJEVANJE: kolovoz

PODLOGA: P.Communs

POTREBAN OPRAŠIVAČ

5,31  (40,01 kn)

12 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Kruška „Klapov ljubimac“ stara sorta

Kruška „Klapov ljubimac“ dozrijeva polovicom kolovoza. Obilno rađa srednje krupnim plodovima težine 130 do 170 g. Pravilnog su kruškolikog oblika. Kožica ploda je glatka, tanka, osnovne žutozelene boje koja na osunčanoj strani poprima lijepo crvenilo. Meso ploda „Klapova ljubimca“ bijele je boje, slatko, topivo, vrlo sočno, lagano kiselkasto i vrlo aromatično. Ima kratku, jaku i mesnatu peteljku. Dobri oprašivači su Viljamovka, Fetelova, Konferans. Kompatibilna je s dunjom. Vrlo dobre je kvalitete. Vrlo je otporna na krastavost. Kruška (lat. Pyrus) je biljka iz porodice Rosaceae (ruža) koja je srodna jabukama i dunjama. Postoji oko tisuću sorti, a razlikuju se po veličini, obliku, boji, okusu, kao i dužini skladištenja. Porijeklo kruške je Azija, a ljudi je uzgajaju već 4.000 godina.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.