KRUŠKA “Klapov Ljubimac”

Kruška „Klapov ljubimac“ dozrijeva polovicom kolovoza. Kožica ploda je glatka, tanka, osnovne žutozelene boje koja na osunčanoj strani poprima lijepo crvenilo.

SADNICA GOLOG KORIJENA visine cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god

DOZRIJEVANJE: kolovoz

PODLOGA: P.Communs/BA29

POTREBAN OPRAŠIVAČ

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška „Klapov ljubimac“ stara sorta

Klapov ljubimac je popularna američka sorta kruške koja se često uzgaja u našim krajevima. Njeni plodovi dozrijevaju obično početkom ili sredinom kolovoza.

Ovo drvo ima snažno i bujno stablo, što ga čini iznimno zahvalnim za uzgoj. Klapov ljubimac počinje rađati plodove nakon 3-5 godina rasta, donoseći izdašne prinose.

Plodovi su srednje veličine, slatki, sočni i mekani. Njihova tamnožuta boja dodatno se ističe crvenim nijansama na sunčanoj strani ploda. Okus ploda je izrazito ugodan i sladak, čineći ovu krušku pravim užitkom za okus. Ubrani plodovi mogu se čuvati nekoliko dana, omogućavajući vam da uživate u njihovoj svježini.

Stablo kruške Klapov ljubimac preferira sunčane pozicije i prostor oko sebe. Cvate kasno ili srednje kasno, obasipajući svoje okruženje prekrasnim cvjetovima.

Važno je napomenuti da su odlični oprašivači za Klapov ljubimac kruške poput Viljamovke, Conference, Boskove bočice i Abbe Fetel, što dodatno doprinosi uspješnom uzgoju ove izvanredne sorte kruške. Uživajte u plodovima Klapovog ljubimca i njegovom bogatom okusu!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.